Τρομερή η δεύτερη βραδιά της 4ης αγωνιστικής του Champions League, με 36 γκολ - Ξεχώρισαν το 3-3 της Μπαρτσελόνα με την Ίντερ αλλά και η επτάρα της Λίβερπουλ.

Σε μια συναρπαστική 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, η Μπάγερν εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» με ακόμα έναν ευρωπαϊκό περίπατο, 4-2 την Πλζεν στην Τσεχία. Εκεί το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο, όμως σε άλλα γήπεδα… έσπασαν καρδιές. Ειδικά στο «Καμπ Νου» έγινε το ματς της χρονιάς, με την Ίντερ να αποσπά ισοπαλία 3-3 από την Μπαρτσελόνα και να βρίσκεται με το… ένα πόδι στην επόμενη φάση.

Ας δούμε αναλυτικά μέσα από το Debut.gr τι συνέβη στα παιχνίδια των ομίλων:

Group A

⇒ Ρέιντζερς – Λίβερπουλ 1-7

Στο «Άιμπροξ» εμφανίστηκε μια Λίβερπουλ από… άλλο πλανήτη που διέλυσε 7-1 τη Ρέιντζερς και εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, όμως «απάντησε» με δύο γκολ ο Μπόμπι Φιρμίνο, το πρώτο με κεφαλιά μετά από ασίστ του Κώστα Τσιμίκα ο οποίος αγωνίστηκε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 68΄. Στο ίδιο λεπτό μπήκε ως αλλαγή ο Μοχάμεντ Σαλάχ και επιδόθηκε σε… ρεσιτάλ με τρία γκολ μέσα σε έξι λεπτά (76΄-81΄) που αποτελεί το γρηγορότερο χατ-τρικ στα χρονικά του Champions League. Παράλληλα ο Αιγύπτιος έφτασε τα 38 γκολ, τα περισσότερα από οποιοδήποτε παίκτη αγγλικής ομάδας στο θεσμό.

⇒ Νάπολι – Άγιαξ 4-2

Η Νάπολι νίκησε για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα τον Άγιαξ, με 4-2 στο στάδιο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» και συνέχισε τη φρενήρη πορεία της «γράφοντας» ήδη στο κοντέρ της «4Χ4». Η «διαστημική» Νάπολι, τούτη τη φορά… δυσκολεύτηκε λίγο περισσότερο, αλλά «χτύπησε» αλύπητα με όλους τους επιθετικούς της τον «Αίαντα» σε καθοριστικά σημεία του αγώνα.

Επόμενη αγωνιστική

Άγιαξ – Λίβερπουλ

Νάπολι – Ρέιντζερς

Η βαθμολογία του πρώτου ομίλου

Standings provided by Sofascore

Group B

⇒ Ατλέτικο Μαδρίτης – Κλαμπ Μπριζ 0-0

Στη Μαδρίτη, η Μπριζ έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα απέναντι στην Ατλέτικο και παρότι έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 82΄ μετά την αποβολή του Σοβάχ με δεύτερη κίτρινη, κράτησε το «μηδέν» στα μετόπισθεν, χάρις στον καταπληκτικό Μινιολέ, ο οποίος είπε δύο φορές «όχι» στις προσπάθειες των Μοράτα και Κούνια απ’ τη μικρή περιοχή.

⇒ Λεβερκούζεν – Πόρτο 0-3

Τη δεύτερη θέση διεκδικεί πλέον με πολλές αξιώσεις η Πόρτο μετά το «εκκωφαντικό» 3-0 επί της Λεβερκούζεν στη Γερμανία. Δυο πέναλτι κέρδισε ο Γκαλένο και αξιοποίησε ο Ταρέμι.

Επόμενη αγωνιστική

Κλαμπ Μπριζ – Πόρτο

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν

Η βαθμολογία του δευτέρου ομίλου

Standings provided by Sofascore

Group C

⇒ Μπαρτσελόνα – Ίντερ 3-3

Σε ένα από τα κορυφαία ματς όλων των εποχών στο Champions League, η Ίντερ έμεινε όρθια μέσα στο «Καμπ Νόου» και πήρε «τρελή» ισοπαλία 3-3 που της δίνει προβάδισμα πρόκρισης στους «16» του Champions League.

⇒ Πλζεν – Μπάγερν 2-4

Ένα εντυπωσιακό α΄μέρος αρκούσε στη Μπάγερν για να φιλοδωρήσει την Βικτόρια Πλζεν με τέσσερα γκολ (4-2) και να κάνει το 4Χ4 στον όμιλο, κλειδώνοντας το εισιτήριο για τους «16» του Champions League.

Επόμενη αγωνιστική

Ίντερ – Πλζεν

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου

Η βαθμολογία του τρίτου ομίλου

Standings provided by Sofascore

Group D

⇒ Τότεναμ – Άιντραχτ 3-2

Ακόμα κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Τότεναμ βρήκε τον τρόπο να λυγίσει την Άιντραχτ 3-2 με τους… συνήθεις υπόπτους Σον – Κέιν και να ανέβει στην κορυφή του ομίλου.

⇒ Σπόρτινγκ – Μαρσέιγ 0-2

Ο κακός… χαμός γίνεται στο 4ο όμιλο, μετά τη νέα νίκη της Μαρσέιγ επί της Σπόρτινγκ, αυτή τη φορά στη Λισαβόνα (2-0). Το παιχνίδι ήταν «καρμπόν» με αυτό που έγινε την περασμένη εβδομάδα στη Μασσαλία, καθώς οι Πορτογάλοι έμειναν από πολύ νωρίς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Εσγκάιο, στη φάση του πέναλτι με το οποίο άνοιξε το σκορ ο Γκουεντουζί. Στη συνέχεια αποβλήθηκε και ο Πέδρο Γκονσάλβες (61΄).

Επόμενη αγωνιστική

Άιντραχτ – Μαρσέιγ

Τότεναμ – Σπόρτινγκ

Η βαθμολογία του τέταρτου ομίλου

Standings provided by Sofascore

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Τρίτης (25/10)

25.10. Σεβίλλη – Κοπεγχάγη (19:45)

25.10. Red Bull Σάλτσμπουργκ – Τσέλσι (19:45)

25.10. Ντιναμό Μόσχας – Μίλαν (22:00)

25.10. Σέλτικ – Σαχτάρ Ντόνετσκ (22:00)

25.10. Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

25.10. Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

25.10. Παρί Σεν Ζερμέν – Μακάμπι Χάιφα (22:00)

25.10. Μπενφίκα – Γιουβέντους (22:00)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!