Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν πρόκειται να πέσει... αμαχητί και ζητάει το αστρονομικό ποσό των 400 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Η…έξοδος του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει μάλλον απίθανη. Σύμφωνα με την γαλλική ιστοσελίδα Footmercato, το δεξί χέρι του προέδρου Αλ Κελαϊφί, Αντερό Ενρίκε, έκανε γνωστό ότι ο παίκτης παραχωρείται μόνο με 400 εκατ. ευρώ.

Έτσι και αλλιώς πάντως όλα δείχνουν ότι ξεκίνησε εκ νέου σήριαλ Κιλιάν Εμπαπέ μετά την αποκάλυψη σήμερα του «RMC», που έγινε πρώτο θέμα σε L’ Equipe (Γαλλία) και Marca (Ισπανία), με την επισήμανση πως ο Γάλλος διεθνής επιθετικός θέλει να αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Το παράδοξο είναι ένα. Πως το σήριαλ ξέσπασε σχεδόν έξι μήνες μετά την ανανέωσή του με τους Γάλλους πρωταθλητές έως το 2024. Και όλα αυτά προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γάλλος επιθετικός αισθάνεται προδομένος. Γιατί; Διότι κάποιες υποσχέσεις δεν τηρήθηκαν από την ιδιοκτησία κατά την ανανέωση του συμβολαίου και φέρεται ότι ζήτησε να αποχωρήσει, ήδη τον Ιανουάριο. Παρί Σεν Ζερμέν

Πάντως σε περίπτωση αποχώρησης του Εμπαπέ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της «Le Parisien», θα τον ακολουθήσει και ο Λουίς Κάμπος, αθλητικός σύμβουλος του Νασέρ Αλ Κελαϊφί, αφού ο 58χρονος Πορτογάλος είναι πολύ δεμένος με τον Γάλλο επιθετικό, τον οποίο γνωρίζει από τα 14 του χρόνια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις