Η Τότεναμ φιλοξένησε στο εντυπωσιακό γήπεδό της δύο παιχνίδια του αμερικανικού ποδοσφαίρου την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Viral έχει γίνει το βίντεο που δείχνει το γήπεδο της Τότεναμ, Tottenham Hotspur Stadium να μετατρέπεται σε μόλις 25 λεπτά από γήπεδο ποδοσφαίρου σε γήπεδο αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Το εντυπωσιακό «σπίτι» των Spurs στο βόρειο Λονδίνο φιλοξένησε δύο αγώνες του Nfl, του επαγγελματικού πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Το πρώτο την Κυριακή 2 Οκτωβρίου ανάμεσα σε New Orleans Saints και Minnesota Vikings. Το δεύτερο, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου ανάμεσα σε New York Giants και Green Bay Packers. Τότεναμ

Το αξιοσημείωτο είναι πως αυτό έγινε μεσούσης της σεζόν της Premier και του Champions League, μεταξύ των αγώνων της ομάδας του Αντόνιο Κόντε.

Η εγκατάσταση έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί και τα δύο αθλήματα και «μεταμορφώνεται» σε μόλις 25 λεπτά.

Όπως δείχνει το βίντεο, το γήπεδο ποδοσφαίρου με φυσικό χόρτο, το οποίο χωρίζεται σε τρία μέρη ανάλογα με το μήκος του, αποσύρεται κάτω από μια κερκίδα για να αποκαλύψει τον χλοοτάπητα, ο οποίος παραμένει 1,6 μέτρα κάτω από αυτόν του ποδοσφαίρου.

Δείτε το βίντεο:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις