Τρεις μήνες μετά το πολύ σοβαρό του τροχαίο, ο Πάτρικ Γιανγκ πάτησε ξανά στα πόδια του και το μοιράστηκε μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο.

Συνεχίζει την προσπάθεια να αφήσει πίσω του το σοβαρό τροχαίο που είχε τον περασμένο Ιούλιο ο Πάτρικ Γιανγκ. Υπήρχαν φοβίες πως ίσως δεν περπατήσει ξανά. Όμως δεν τα παρατά. Το αντίθετο μάλιστα. Δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram όπου καταφέρνει και πάλι να σταθεί στα πόδια του.

«Τίποτα δεν αλλάζει αν δεν αλλάξει τίποτα! Τι σημαίνει αυτό και πώς ισχύει αυτό στη ζωή; Η πίστη χωρίς δουλειά δεν έχει νόημα. Αν πω ότι πιστεύω ότι θα περπατήσω ξανά, αλλά δεν δουλέψω γι’ αυτό, πιστεύω πραγματικά; Πώς μπορούμε να περιμένουμε διαφορετικά αποτελέσματα εάν δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό; Πώς μπορούμε να πούμε ότι πιστεύουμε ότι κάτι θα συμβεί αν δεν ζούμε σαν να έχουμε ήδη φτάσει εκεί; Μπορεί να μην περπατάω τώρα, αλλά καθημερινά χρειάζεται να βάζω τον εαυτό μου σε θέσεις που θα υπενθυμίζουν στο νευρικό μου σύστημα τι μπορούσε κάποτε να κάνει. Αν κάθομαι και περιμένω απλά να αλλάξουν μόνα τους τα πράγματα, δεν θα γίνει τίποτα. Φίλοι, αν θέλετε να είστε νικητές, κάντε τα πράγματα που κάνουν οι νικητές καθημερινά. Οι συνήθειες, η πειθαρχία και η συνέπεια είναι όλα αυτά που χωρίζουν νικητές και ηττημένους. Βρείτε ποιοι θέλετε να είστε και πού θέλετε να πάτε ως άτομα και αρχίστε να είστε αυτοί τώρα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!