Κύπελλο Ελλάδας: Ολοκληρώθηκε η κλήρωση της 5ης φάσης - Αναλυτικά τα 12 ζευγάρια που έβγαλε η κληρωτίδα - Ποια ξεχωρίζουν.

Το Κύπελλο Ελλάδας έφτασε αισίως στην 5η φάση του, της οποίας η κλήρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 11 Οκτωβρίου.

Η κληρωτίδα έβγαλε 12 εξαιρετικά ενδιαφέροντα ζευγάρια, με τα βλέμματα να πέφτουν σε αυτό της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αξιοσημείωτο και το ζευγάρι Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος αλλά και το Βόλος-Ιωνικός. Κύπελλο Ελλάδας

Τα ζευγάρια της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας:

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα
Καλαμάτα – Παναιτωλικός
Καλλιθέα – Βέροια
Άγιος Νικόλαος – Αλμυρός/Πανθρακικός
Πανσερραϊκός – Παναχαϊκή
Κηφισιά – ΟΦΗ
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος
Αλμωπός Αριδαίας – Λαμία
Ιωνικός Ιωνίας – Απόλλων Παραλιμνίου
Βόλος – Ιωνικός
ΑΕΛ – Λεβαδειακός
Πανελευσινιακός – Απόλλων Πόντου

Τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθούν το τριήμερο 18-19-20 Οκτωβρίου. Ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και ο Άρης θα μπουν στην έκτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις

Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!