Η Άρσεναλ είναι φρόνιμο παιδί και πριν πεινάσει μαγειρεύει προσφέροντας ήδη νέο συμβόλαιο στον Γκαμπριέλ Μαρτινέλι.

Η Άρσεναλ δεν ανησυχεί και δηλώνει σίγουρη πως ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι θα υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του. Ο Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός ολοκλήρωσε τις επαφές με τη διοίκηση των «κανονιέρηδων» για να επεκτείνει το συμβόλαιο του για τρία επιπλέον χρόνο, έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο 21χρονος άσος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου θέλει να τον επιβραβεύσει με την υπογραφή νέου συμβολαίου, διπλασιάζοντας τις ετήσιες αποδοχές του απο τα δύο, στα τέσσερα εκατ. ευρώ.

Ο Μαρτινέλι δήλωσε πρόσφατα πως θα ήθελε να μείνει για πολλά χρόνια στην Άρσεναλ και να την οδηγήσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις

Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!