Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο όμως κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να φύγει με το «διπλό» από το «Γεντί Κουλέ».

Ο Ολυμπιακός, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε με 1-2 του ΟΦΗ στην Κρήτη και πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα. Ο Γκάρι Ροντρίγκες (έπειτα από ασίστ του Χάμες) ισοφάρισε σε 1-1, για να έρθει ο Μπακαμπού με κεφαλιά να κάνει την ολική ανατροπή και να γράψει το 1-2.

Ο Χάμες Ροντρίγκες μίλησε για το διπλό του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ:

«Δεν με επηρέασε το χαμένο πέναλτι. Είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Πολλοί μεγάλοι παίκτες έχουν χάσει πέναλτι. Πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς. Βοήθησα, έδωσα καλές πάσες και δεν με ενδιαφέρει που δεν σκόραρα. Το θέμα είναι ότι κερδίσαμε το ματς.

Ακόμα και εκτός αγωνιστικού χώρου είμαι πάντοτε κοντά στην ομάδα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και θέλω να συνεχίσουμε με νίκες.

Πάντα είναι σημαντική η παρουσία του κόσμου μας. Ξέρουμε ότι μερικές φορές είναι θυμωμένοι και απογοητευμένοι όταν χάνουμε βαθμούς. Τώρα είναι ευτυχισμένοι και έτσι θέλουμε να τους έχουμε πάντα, γιατί με τέτοιες νίκες αποκτούμε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

Ο Παπασταθόπουλος στις δηλώσεις του αναφέρθηκε σε όλα όσα έκανε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ στο ματς με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ»:

«Πιστεύω ότι σήμερα δείξαμε ότι άσχετα με την κατάσταση που βρισκόμαστε, είμαστε μία μεγάλη ομάδα. Γυρίσαμε ένα δύσκολο ματς. Είχαμε ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο και να διευρύνουμε το σκορ στο δεύτερο μέρος. Περάσαμε από μία δύσκολη έδρα. Ο ΟΦΗ έχει πολύ καλή ομάδα και συνεχίζουμε.

Και στο προηγούμενο ματς με τον Ατρόμητο είχαμε πολύ καλή εικόνα. Σίγουρα είμαστε μία ομάδα που έχει περάσει πολλά και χτίζεται από την αρχή. Έχουν έρθει πολλά νέα παιδιά και υπάρχει πολλή ποιότητα. Η υπόσχεση που έχω να δώσω, είναι ότι κάθε ματς που θα περνάει, θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι.

Ο Νιόπλιας είναι από τους προπονητές που με βοήθησαν στην καριέρα μου. Τον είχα από μικρό στην Εθνική και για αυτό που είμαι σήμερα, το χρωστάω σε αυτόν και σε όσους ήταν στις μικρές Εθνικές ομάδες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!