Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε τόσο για την κατάσταση της ομάδας όσο και για την επιθετική «δυστοκία» του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, ελπίζει πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα ξαναβρεί σύντομα την καλύτερη του φόρμα και θα επιστρέψει στα γκολ, μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα στη φετινή Premier League. Ο Αιγύπτιος επιθετικός, ο οποίος σημείωσε 23 γκολ στο περσινό πρωτάθλημα για την Λίβερπουλ και μοιράστηκε το «χρυσό παπούτσι» της Premier League με τον Σον της Τότεναμ, έχει σκοράρει μόλις δύο φορές μέχρι στιγμής στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ, δήλωσε ότι η κακή φόρμα του Αιγύπτιου άσου, δεν οφείλεται στην έλλειψη επιθυμίας και πως είναι άδικο να συγκριθεί με τον Έρλινγκ Χάαλαντ της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος σημείωσε το 15ο γκολ της σεζόν στο πρωτάθλημα το Σάββατο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κλοπ για τον Μοχάμεντ Σαλάχ:

«Νομίζω ότι με τον Μο (σ.σ. Σαλάχ) είναι όπως με όλους στην ομάδα κι ελπίζω να είμαστε κοντά στο να… εκραγεί με γκολ.

Είναι η σεζόν του μέχρι τώρα; Όχι, όπως για όλους μας. Κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην κατάσταση του Χάαλαντ αυτήν την στιγμή, είναι τρελό αυτό που κάνει. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης σε μια εξαιρετική ομάδα. Και δεν νομίζω ότι πρέπει να τον συγκρίνουμε αυτή τη στιγμή με κανέναν.

Ο Σαλάχ θέλει να σκοράρει γκολ, σίγουρα. Απελπισμένα και 100%. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Αν τον ρωτήσετε σε 20 χρόνια, η απάντηση θα είναι ίδια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!