Ο Τσόλο Σιμεόνε μίλησε για τον Αντουάν Γκριεζμάν, τον οποίο εκθείασε για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Προς το τέλος του οδεύει το… σίριαλ με την υπόθεση του Αντουάν Γκριεζμάν. Όπως όλα δείχνουν, οι διοικήσεις της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικο Μαδρίτης, θα βρουν σύντομα την «χρυσή τομή» για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό.

Θεωρείται βέβαιο, πως ο 31χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής, θα υπογράψει στους «ροχιμπλάνκος» συμβόλαιο μέχρι το 2026 και αναφερόμενος στο θέμα, ο προπονητής των Μαδριλένων, Ντιέγκο Σιμεόνε, σχολίασε:

«Πάντα συμπεριφερόμουν, σύμφωνα με όσα αντιλαμβάνομαι για το τι πρέπει να κάνω. Και φυσικά, αναφέρομαι στα γεγονότα. Γνωρίζουμε την αξία και την σημαντικότητα του Γκριεζμάν στην ομάδα. Ελπίζω να συνεχίσει να βελτιώνεται και να εξελίσσεται, γιατί βρίσκεται ήδη σ’ αυτήν την κατεύθυνση. Και είναι σημαντικό, αυτό να καταστεί σαφές», είπε ο Σιμεόνε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!