Ο Εργκίν Αταμάν δεν αλλάζει τις συνήθειες του και έκανε ακόμα μία πρόβλεψη με αφορμή την έναρξη της Euroleague.

Μια ακόμα πρόβλεψη έκανε ο Εργκίν Αταμάν για να διατηρήσει τις παραδόσεις και το γούρι. Συγκεκριμένα, μίλησε στην «Gazzetta dello Sport» ενόψει της νέας σεζόν στην Euroleague και τόνισε πως ο τελικός της διοργάνωσης θα είναι ανάμεσα στην Εφές και την Αρμάνι Μιλάνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Αυτή τη φορά θα περπατήσω στα παρκέ με τρία δάχτυλα υψωμένα. Δεν θα πω περισσότερα, είναι αρκετό νομίζω να δείχνω τον αριθμό.

Η Euroleague είναι δυνατή, ακόμα πιο ανταγωνιστική και πιο σκληρή. Υπάρχουν τρία γκρουπ ομάδων με οριακές διαφορές μεταξύ τους. Για το Final Four υπάρχει η Εφές, η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, η Αρμάνι, ο Ολυμπιακός, ακόμα και η Μονακό, που αύξησε το μπάτζετ της και πήρε εξαιρετικούς παίκτες.

Για τα πλέι οφ θα παλέψουν η Φενέρμπαχτσε, η Μπάγερν, η Μακάμπι, ο Παναθηναϊκός και η Παρτιζάν, στην οποία η παρουσία του Ομπράντοβιτς και τα εντός έδρας μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Στο ίδιο γκρουπ τοποθετώ και τη Βίρτους Μπολόνια. Μετά βρίσκονται οι υπόλοιπες ομάδες, που μπορούν να κάνουν την έκπληξη.

Η Αρμάνι δυνάμωσε σε όλες τις θέσεις, παρά το γεγονός πως έχασε τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Για εμάς πρόκειται για τον πιο επικίνδυνο ανταγωνιστή μας. Θα το πω τώρα. Η Αρμάνι και η Εφές θα παίξουν στον τελικό της Euroleague. Και θα είναι ένας εξαιρετικός τελικός».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!