Ο σπουδαίος παλαίμαχος αμυντικός, Αλεσάντρο Νέστα, δήλωσε πως αν έπαιζε θα μπορούσε να μαρκάρει τον Έρλινγκ Χάαλαντ!

Ο Έρλιγνκ Χάαλαντ «πετάει φωτιές», σκοράρει ακατάπαυστα και αποτελεί ένα μόνιμο «πονοκέφαλο» σε όλους τους αμυντικούς. Πολλοί αναρωτιούνται πως θα μπορούσαν να τον σταματήσουν. Ωστόσο ο Αλεσάντρο Νέστα δήλωσε πως θα μπορούσε να τον σταματήσει!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νέστα:

«Θα μπορούσα να σταματήσω τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Έχω παίξει με αντίπαλο τον Ρονάλντο. Ο Χάαλαντ είναι πολύ καλός αλλά ο Ρονάλντο ήταν το κάτι άλλο.

Έχω αντιμετωπίσει τον Μέσι και τον Κριστιάνο, αλλά ο Βραζιλιάνος ήταν κάτι το διαφορετικό. Με τον Χάαλαντ, θα προσπαθούσα να μείνω κοντά του. Αν επιχειρούσε να ξεφύγει θα προσπαθούσα να τον μπλοκάρω. Αν τους αφήσεις χώρο… πέθανες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αλεσάντρο Νέστα Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!