Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Χούμπερτ Χουρκάτζ με 2-0 σετ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Αστάνα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την σπουδαία πρόκριση για τα ημιτελικά της Αστάνα. Πρόκειται για την ένατη πρόκρισή του σε ημιτελικό τουρνουά για το 2022.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν εξαιρετικός και επικράτησε του Χουμπερτ Χουρκάτζ με 2-0 σετ (7-6 (8), 6-3) σερβίροντας εκπληκτικά σε όλο το παιχνίδι και πλέον αύριο (8/10) θα παίξει στον ένατο ημιτελικό του μέσα στο 2022, με αντίπαλο τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ξεκινώντας τον αγώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλησε να δείξει ποιος είναι το… αφεντικό και έφτασε στο 1-0 παρά το ότι έχασε 8 break. Το σετ έφτασε στο tie break, με τον ίδιο να επιβιώνει από 5 set point.

Στο δεύτερο σετ, έκανε μόλις ένα μπρεικ αλλά ήταν υπερ-αρκετό για να κάνει το 2-0 και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!