ΠΑΟΚ-Άρης: Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στην ταυτοποίηση έντεκα ατόμων που συμμετείχαν στα επεισόδια της Τούμπας.

Στην ταυτοποίηση έντεκα ατόμων, που συμμετείχαν στα επεισόδια στο περσινό ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, το Νοέμβριο του 2021, στην Τούμπα προχώρησαν οι Αρχές.

Ειδικότερα, Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε την ταυτοποίηση και πρόκειται για δέκα (10) ημεδαπούς ηλικίας από 20 έως 53 ετών (σήμερα) και έναν 20χρονο αλλοδαπό.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη της κοινής ειρήνης, σωματική βλάβη τελούμενη με επικίνδυνο τρόπο σε απόπειρα και κατά συναυτουργία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και παράβαση των Νόμων περί όπλων και περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

‘Οπως αναφέρει η Αστυνομία «τις απογευματινές ώρες την 28-11-2021, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ ομάδων της πόλης, ανωτέρω δράστες, από κοινού με άγνωστα έτερα άτομα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν αρχικά στην αγωνιστική περίμετρο και στη συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο, ρίπτοντας παράλληλα ναυτικούς πυρσούς, καπνογόνα κ.α. με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα και την αποχώρηση των ομάδων. Εν συνεχεία με ενωμένες δυνάμεις και ψυχικό δεσμό επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων εκτοξεύοντας πλήθος αντικειμένων (πλαστικά καθίσματα, καπνογόνα, μπουκάλια κ.α.)». ΠΑΟΚ

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!