Νότιγχαμ Φόρεστ: Παρά τα όσα ακούστηκαν, τα πολλά ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι, ο Στιβ Κούπερ παραμένει προπονητής της ομάδας.

Στην τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ Φόρεστ θα παραμείνει έως το 2025 ο Στιβ Κούπερ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσέφερε επέκταση συμβολαίου στον 42χρονο τεχνικό με τις υπογραφές να… πέφτουν σήμερα, Παρασκευή (7/10), στο City Ground.

Ο Ουαλός προπονητής είχε αναλάβει τους «κόκκινους» τον Σεπτέμβριο του 2021 και έκτοτε οδήγησε τον σύλλογο σε 29 νίκες στις 54 αναμετρήσεις που έδωσε.

Την προηγούμενη σεζόν η Νότιγχαμ Φόρεστ τερμάτισε στην 4η θέση του Championship. Έτσι, ο Στιβ Κούπερ έγινε ο πρώτος προπονητής της από το 1998 που οδήγησε την ομάδα στην Premier League.

Η Φόρεστ έκανε ρεκόρ Αγγλίας με την απόκτηση 23 παικτών σε μία μόνο μεταγραφική περίοδο μετά την επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!