Η νίκη της Λίβερπουλ επί της Ρέιντζερς στο Champions League δεν εφησυχάζει τον Γιούργκεν Κλοπ καθώς η ομάδα του δεν έχει επιστρέψει ακόμα τον καλό της εαυτό.

Δεν αρκεί η νίκη με 2-0 της Λίβερπουλ επί της Ρέιντζερς για το Champions League για τον Γιούργκεν Κλοπ. Όπως φυσικά δεν αρκεί και σε όλους τους φίλους των Reds. Οι «κόκκινοι», δεν έχουν ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα και αυτήν την στιγμή βρίσκονται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, με ένα λιγότερο παιχνίδι.

Ο Γερμανός τεχνικός γνωρίζει τα προβλήματα της ομάδας του και θέλει να την επαναφέρει στον… σωστό δρόμο. Όμως αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από τη δουλειά.

Στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Άρσεναλ, ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως η ομάδα του ψάχνει σταθερότητα και πως από καλή ομάδα πρέπει να γίνει εξαιρετική. 

«Είπα πριν από ένα παιχνίδι πως αν εντοπίσουμε ένα πρόβλημα θέλουμε μια λύση αμέσως. Είμαστε ακόμα σε εξέλιξη για να βρούμε τον τρόπο επιστροφής. Επομένως, δεν μπορείτε να πείτε ότι επιστρέψαμε, χρειαζόμαστε συνέπεια. 

Δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει βραχυπρόθεσμα. Πρέπει να είμαστε καλοί μέχρι να γίνουμε εξαιρετικοί. Ακόμα κι αν κερδίσεις ένα παιχνίδι, κάποιος θα σου αναφέρει ένα πρόβλημα από προηγούμενο αγώνα. Ξέρουμε πώς να παίζουμε ενάντια σε άλλες ομάδες. Ξέρουμε πώς να προετοιμαστούμε, αλλά τελικά το θέμα είναι πώς θα το εκτελέσουμε. 

Δεν υπάρχει σύστημα στον κόσμο που να μην έχει αδυναμία. Είτε με πέντε πίσω, με τρεις, με τέσσερις, όλα έχουν να κάνουν με το πώς αποδίδουμε και σε ποια ένταση. Αυτό αλλάζει τα πάντα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!