Ο Τζιοβάνι Σιμεόνε σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στη Νάπολι αλλά και στον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Τζιοβάνι Σιμεόνε μίλησε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στη Νάπολι αλλά και τη σφραγίδα που έχει αφήσει στην ομάδα ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζιοβάνι Σιμεόνε: 

«Είναι υπέροχα. Όλοι εδώ μιλούν για τον Ντιέγκο. Όλοι σου λένε πως βίωσαν κάτι με τον Ντιέγκο. Στο διηγούνται με πάθος, σαν να συνέβη σε αυτούς χθες και ενώ έγινε πιθανότατα πριν 30 χρόνια. Ο Ντιέγκο δεν είναι εδώ αλλά είναι σαν να βρίσκεται ανάμεσά μας. 

Ο κόσμος υποφέρει ακόμα από τη διαφορά μεταξύ βορρά και νότου. Ο Ντιέγκο τούς έσωσε από τη λήθη. Είναι μία πόλη γεμάτη πάθος και είναι τίτλος υπερηφάνειας για αυτούς να έχουν τον Μαραντόνα.

Είναι εκείνος που τους έδωσε φως, ελπίδα, τους έπεισε ότι μπορούν να τα βάλουν με τον δυνατό ιταλικό βορρά. Αυτό σου λένε κάθε μέρα. Άφησε το σημάδι του παντού.

Τώρα υπάρχει κόσμος που μου λέει “Από τη στιγμή που δεν θα είναι η Ιταλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα είμαστε όλοι με την Αργεντινή».

Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος που αγωνίζεται για λογαριασμό της Νάπολι:

«Υπήρχε κάτι μέσα μου που μου έλεγε να πάω στην Νάπολι έπρεπε να έρθω εδώ. Οι διαπραγματεύσεις είχαν κολλήσει κάποια στιγμή αλλά δεν κουνήθηκα ούτε ίντσα από την επιθυμία μου, ήθελα να πάω στην Νάπολι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!