Ο Ντάνι Καρβαχάλ απάντησε στη δήλωση Τσάβι ότι η διοργάνωση όπου φαίνεται η ομάδα που είναι καλύτερη είναι το πρωτάθλημα αφού υπάρχει κι η τύχη στις κληρώσεις του Champions League.

Το πρώτο clasico της σεζόν πλησιάζει και όλοι αναμένουμε να δούμε ένα συγκλονιστικό ματς από δύο τρομερές ομάδες. Ο Τσάβι υποστήριξε πως η La Liga είναι πιο δίκαιη σε σχέση με το Champions League ως προς την ομάδα που την παίρνει στο φινάλε κάθε σεζόν. Κάτι που δεν άφησε αναπάντητο ο Ντάνι Καρβαχάλ:

«Οι απόψεις είναι υποκειμενικές. Νομίζω πως όταν έχεις κατακτήσει πέντε τρόπαια Champions League στις εννέα τελευταίες σεζόν, δεν μπορούμε να συζητάμε για τύχη. 

Δεν είμαι αυτός που βγάζει τις πιθανότητες της κάθε ομάδας. Δεν νομίζω πάντως πως οι αντίπαλοί μας δεν μας βλέπουν ως υποψήφια ομάδα για τον τίτλο όταν βρίσκονται απέναντί μας».

Όπως ήταν λογικό, η συγκεκριμένη άποψη δεν άρεσε στους ανθρώπους της Ρεάλ. Φυσικά όσο το clasico πλησιάζει (16/10) τόσο η ένταση θα ανεβαίνει. Και που να φτάσει η ώρα του παιχνιδιού…

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ντάνι Καρβαχάλ Ντάνι Καρβαχάλ