NBA: Μοιάζει ψέμα αλλά η πιο ακριβοπληρωμένη μασκότ στη λίγκα παίρνει ετησίως εξαψήφιο ποσό - Σε ποια ομάδα ανήκει;

Το λιοντάρι των Ντένβερ Νάγκετς, ο περίφημος «Ρόκι», είναι η πιο ακριβοπληρωμένη μασκότ στο NBA. Το ποσό που λαμβάνει ετησίως, όμως, προκαλεί κάτι παραπάνω από εντύπωση. 
 
Ο μέσος ετήσιος μισθός των μασκότ του NBA είναι 60.000 δολάρια το χρόνο. Ωστόσο, μια μελέτη του Sports Business Journal αποκάλυψε, ότι όποιος φοράει το… κοστούμι του «Ρόκι» λαμβάνει κάτι… παραπάνω. 

Ειδικότερα, «τσεπώνει» 900% περισσότερα από τη μέση μασκότ. Πόσο είναι το τελικό ποσό; 625.000 δολάρια το χρόνο. Ναι, ναι. Πολύ καλά διαβάσατε. 
 
Ακολουθεί ο «Χάρι», ο αετός των Ατλάντα Χοκς που κερδίζει 600.000 δολάρια το χρόνο και ο «Μπένι» ο ταύρος των Σικάγο Μπουλς που βγάζει 400.000 δολάρια.

Τέλος, ο «Go», ο γορίλας των Φοίνιξ Σανς αγγίζει τα 200.000 δολάρια ετησίως και ο «Ούγκο» των Σαλρότ Χόρνετ τα 100.000 δολάρια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!