Ο Κάιλ Χάινς απέχει 36 παιχνίδια, προκειμένου να ανέβει στην κορυφή της σχετικής λίστας των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στην Euroleague.

Την ευκαιρία να προσθέσει άλλο ένα σημαντικό επίτευγμα στην πλούσια καριέρα του έχει ο Κάιλ Χάινς. Απέχει 36 συμμετοχές από το να βρεθεί στη κορυφή της λίστας με τις περισσότερες συμμετοχές στην Euroleague, αφήνοντας δεύτερο τον Παούλιους Γιανκούνας με 392.

Ο Χάινς αγωνίζεται από το 2010 στην Euroleague, έχοντας φορέσει τις φανέλες των Μπάμπεργκ, Ολυμπιακού, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Αρμάνι Μιλάνο.

Στην κορυφή της λίστας αυτή τη στιγμή είναι ο Γιανκούνας (392 συμμετοχές), ενώ ακολουθούν οι Γιώργος Πρίντεζης (375 συυμετοχές) και Βασίλης Σπανούλης (358 συμμετοχές).

Και οι τρεις παίκτες έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Αυτό δίνει την δυνατότητα στον Κάιλ Χάινς να τους ξεπεράσει (357 συμμετοχές) και να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της διοργάνωσης.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτή η χρονιά να είναι και η τελευταία του στην Euroleague. Έτσι αν καταφέρει να φτάσει στην κορυφή της λίστας, θα κλείσει την καριέρα του με τον καλύτερο τρόπο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!