Στην Τσέλσι θα συνεχίσει την καριέρα του ο άσος της Λειψίας, Κρίστοφερ Ενκούκου, ο οποίος υπέγραψε προ σύμφωνο με τους Λονδρέζους.

Ο Κρίστοφερ Ενκούκου είναι το πρόσωπο των ημερών. Κι αυτό διότι προ ημερών ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Λειψία έως το καλοκαίρι του 2026. Ωστόσο, σήμερα διέρρευσε πως από το καλοκαίρι θα φορέσει τη φανέλα της Τσέλσι. 

Ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός εντυπωσίασε την περασμένη σεζόν. Μάλιστα, αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της Μπουντεσλίγκα, έχοντας στο ενεργητικό του 20 γκολ. Ο διεθνής άσος με ρίζες από το Κονγκό, μετρά ήδη φέτος 8 γκολ σε 12 εμφανίσεις. Συνολικά με τη φανέλα της Λειψίας έχει 55 γκολ και 48 ασίστ σε 148 ματς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ αγγλικών ΜΜΕ ο Γάλλος σταρ τον περασμένο Αύγουστο είχε βρεθεί πολύ κοντά στη μετακίνηση του στην Τσέλσι και μάλιστα είχε υποβληθεί, υπό άκρα μυστικότητα, σε ιατρικές εξετάσεις στη Φρανκφούρτη για λογαριασμό της ομάδας του Λονδίνου. 

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο ιδιοκτήτης των «μπλε», Τοντ Μπόλι, είναι σίγουρος πως ο διεθνής επιθετικός θα ενταχθεί τελικά στο δυναμικό της ομάδας του στο τέλος της σεζόν, σε μια μεταγραφή το κόστος της οποία θα φθάσει τα 60 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ως ο Ενκούκου έχει υπογράψει προσύμφωνο με τους «μπλε»!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!