Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το νικηφόρο σερί του, πέτυχε την 6η νίκη στο πρωτάθλημα της Super League και παραμένει πρώτος στη βαθμολογία. Επιστροφή στις νίκες και για τον Ολυμπιακό που επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου.

Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα σπουδαίο διπλό στην Τούμπα καθώς επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή με δύο γκολ του Αϊτόρ και ξέφυγε στο +7 στη βαθμολογία της Super League. «Ανάσα» πήρε και ο Ολυμπιακός μετά το 2-0 επί του Ατρομήτου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Δύο γκολ πέτυχε ο Σεντρίκ Μπακαμπού στην επιστροφή του Μίτσελ. «Στραβοπάτημα» για τον Άρη στον Βόλο, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν από τους Βολιώτες με 2-0.

Αναλυτικά όλα όσα έγιναν στην 6η αγωνιστική της Super League 

⇒ ΠΑΣ Λαμία – Λεβαδειακός 1-0

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Super League πέτυχε η Λαμία. Η ομάδα του Τζανλούκα Φέστα με το γκολ του Ρίτσμοντ Μποάκιε στο 61ο λεπτό επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού, στο εναρκτήριο ματς της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Μετά από τρεις ισοπαλίες στο ξεκίνημα της σεζόν, οι Φθιώτες εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους και πανηγύρισαν το πρώτο τους «τρίποντο», σε αντίθεση με τους «πράσινους», οι οποίοι δεν κατάφεραν να «σπάσουν το ρόδι» στο ντεμπούτο του Γιασμίνκο Βέλιτς στον πάγκο τους.

⇒ Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 2-0

Μετά από τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, ο Αστέρας Τρίπολης πανηγύρισε το πρώτο του «τρίποντο» στη φετινή Super League, επικρατώντας 2-0 του ΟΦΗ στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης», σε αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής. Ο Λεό Τιλίκα στο 19′ και ο Γκαρντάβσκι στο 44΄ ήταν οι σκόρερ του παιχνιδιού, το αποτέλεσμα του οποίου φέρνει την αρκαδική ομάδα στους επτά βαθμούς, αφήνοντας τους Κρήτες στους 4β.

⇒ Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Σεντρίκ Μπακαμπού, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην επιστροφή του Μίτσελ στον πάγκο των Πειραιωτών μετά από 7,5 χρόνια. Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός ξεκίνησε για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα και πέτυχε και τα δύο γκολ των «ερυθρολεύκων». Ο Μίτσελ επέλεξε στο ντεμπούτο του να παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2, με τους Ελ Αραμπί και Μπακαμπού ως επιθετικό δίδυμο. Η έκπληξη του Ισπανού τεχνικού ήταν η χρησιμοποίηση του Βρουσάι ως δεξιού χαφ, με τον Μπιέλ να μένει στον πάγκο, ενώ τη θέση του τραυματία Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Τζολάκης.

⇒ Βόλος – Άρης 2-0

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, επιθετικά στο πρώτο μέρος και αμυντικά στο δεύτερο, ο Βόλος επικράτησε με 2-0 του Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σε αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Μίλος Ντέλετιτς (26′) και Ζαν Πιερ Ακόστα Μπαριέντος (30’πέν.) τα γκολ για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου που έπαιξε από το 55′ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Νικολάι Άλχο.

⇒ ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-2

Την έκτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή Super League σημείωσε ο Παναθηναϊκός. Αν κι έμεινε πίσω στο σκορ από το γκολ του Νέλσον Ολιβέιρα (18′) – πρώτο του Πορτογάλου έπειτα από περίπου 14 μήνες – η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έφερε τα πάνω κάτω στην Τούμπα χάρη στα δύο τέρματα του Αϊτόρ (51′, 73’πέν.), ο οποίος έφτασε τα έξι γκολ σε ισάριθμα ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Super League:

ΠΑΣ Λαμία – Λεβαδειακός 1-0

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 2-0

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0

Βόλος – Άρης 2-0

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-2

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός (3/10 18:00)

ΑΕΚ – Ιωνικός (3/10 20:00)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!