Ο Ρόι Κιν ξεσπάθωσε κατά της πρώην ομάδας του για τον ασεβή τρόπο που διαχειρίζονται τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η Μάντσεστερ Σίτι διέσυρε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 6-3 στο «Ετιχάντ» σε αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική της Premier League. Η παλιά δόξα των «κόκκινων διαβόλων», ο Ρόι Κιν, δήλωσε πως «θα έπρεπε να ντρέπονται όλοι» στη Γιουνάιτεντ, ενώ επιτέθηκε στον Ερικ Τεν Χαγκ για τη συμπεριφορά του στον Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Νομίζω ότι η Γιουνάιτεντ δεν σέβεται τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Θα έπρεπε να τον έχουν αφήσει να φύγει το περασμένο καλοκαίρι. Ο Τεν Χαγκ τον περιορίζει και δεν τον σέβεται. Εντάξει, λες πως χρειάζεται επιλογές, αλλά δεν κρατάς πίσω τον Κριστιάνο για να τον έχεις συνέχεια στον πάγκο. 

Είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών. Ο Κριστιάνο αντίθετα είχε επιλογές. Αυτή η θεωρία που ακούγεται ότι δεν είχε επιλογές είναι ανοησία. Φυσικά και είχε διαθέσιμες επιλογές, τέσσερις ή πέντε. Θα γίνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα όσο προχωρά η σεζόν», τόνισε σχετικά ο Κιν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!