Ο Έρλινγκ Χάαλαντ γράφει ιστορία ήδη με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι και ανάγκασε τον Νέβιλ να του πλέξει το εγκώμιο.

Ο Ερλινγκ Χάαλαντ είναι ήδη το μεγάλο αστέρι της Μάντσεστερ Σίτι και της Premier League. Ο Νορβηγός σταρ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ διέλυσε την άμυνα της Γιουνάιτεντ και έστειλε την μπάλα τρεις φορές στα δίχτυα.

Ο διεθνής άσος της Μάντσεστερ Σίτι χρειάστηκε μόλις οκτώ αγωνιστικές για πετύχει τρία χατ τρικ. Έτσι, πλέον κατέχει το καλύτερο ρεκόρ στην Ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος.

Η παλιά δόξα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας, Γκάρι Νέβιλ, υποκλίθηκε στο ταλέντο του Χάαλαντ:

«Τι να πει κανείς γι’ αυτό το παιδί; Είναι ένα θαύμα της φύσης και κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει. Αν δεν αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών, τότε θα καταρρίψει όλα τα ρεκόρ στην Premier League. Ολοι οι προπονητές καταστρώνουν ήδη σχέδια για την αντιμετώπιση του, αλλά πιστεύω πως είναι ασταμάτητος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!