Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τόνισε πως η διακοπή των πρωταθλημάτων βοήθησε τους παίκτες του Ολυμπιακού να εμπεδώσουν τι πρέπει να αλλάξουν για να βελτιωθεί η κατάσταση της ομάδας.

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι με τον Μίτσελ στον πάγκο και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μιλώντας στην Cosmote TV τόνισε πως πρέπει όλοι στην ομάδα να αλλάξουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ξεκαθάρισε πως είναι στο 100% και έτοιμος να αγωνιστεί σε αυτό το ματς. Παράλληλα τόνισε πως μετά την αναμέτρηση με τον Άρη μίλησαν οι παίκτες μεταξύ τους με σκοπό να αλλάξουν την κατάσταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Cosmote TV:

Για το κλίμα στην ομάδα και το αν βοήθησε η διακοπή:

«Ήταν πολύ σημαντικό που είχαμε κάποιες μέρες να δουλέψουμε με τον νέο προπονητή και κυρίως είχαμε κάποιες μέρες να ηρεμήσουμε και να φτιάξουμε ξανά την ψυχολογία μας για την συνέχεια. Πιστεύω πως είμαστε σε καλή κατάσταση. Ο προπονητής μας έχει ζητήσει κάποια καινούργια πράγματα τα οποία τα έχουμε βάλει στις προπονήσεις και θα τα βάλουμε και στο παιχνίδι μας. Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ πιο έτοιμοι, να πάρουμε τρεις βαθμούς και να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο.

Μετά το τελευταίο παιχνίδι καθίσαμε και μιλήσαμε όλοι οι ποδοσφαιριστές μαζί, για ακόμα μια φορά, και είπαμε πως αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει. Η διακοπή μας έκανε καλό γιατί μέσα από τις συζητήσεις πιστεύω πως έχουμε καταφέρει να εμπεδώσουμε πια τι πρέπει να κάνουμε και είμαστε έτοιμοι να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να βρεθούμε ξανά εκεί που αρμόζει στον Ολυμπιακό».

Για τον Ατρόμητο:

«Είναι μια ομάδα που παραδοσιακά παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε σαν Ολυμπιακός μέσα στην έδρα μας, από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Να μην σπαταλήσουμε χρόνο, να μην χάσουμε ημίχρονα όπως στα προηγούμενα παιχνίδια και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με καλό ποδόσφαιρο».

Για την κατάσταση που βρίσκεται μετά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε:

«Εγώ είμαι στο 100% για να βοηθήσω την ομάδα. Προσπαθώ κάθε μέρα οτιδήποτε μου ζητηθεί από τον προπονητή μου και από τα παιδιά να είμαι εδώ για να τους βοηθήσω. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Θα δίνω το καλύτερο που μπορώ μέσα στο γήπεδο έτσι ώστε να κατακτήσουμε και φέτος το πρωτάθλημα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σωκράτης Παπασταθόπουλος Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!