Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε στο ΕΟΚ Web Radio και στάθηκε στη μεταγραφή του στη Νάπολι, στη φιλία του με τον Γιάννη αλλά και το όνειρο του NBA.

Στην Ιταλία με τη φανέλα της Νάπολι θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Αγραβάνης. Ο Έλληνας φόργουορντ φιλοξενήθηκε στο ΕΟΚ Web Radio και στάθηκε στη σχέση που έχει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τους στόχους του με τη νέα του ομάδα αλλά και το όνειρο του NBA.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Αγραβάνη:

«Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ «ζεστοί» μαζί μου. Το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ειδικά όταν μίλησα με τον κόουτς από το τηλέφωνο. Είναι ωραία η Νάπολι, προσπαθώ να τη μάθω κι εγώ σιγά σιγά. Δεν έχω ξαναπαίξει στο εξωτερικό, οι πρώτες μέρες είναι λίγο δύσκολες, σου λείπουν οι άνθρωποι που άφησες πίσω, αλλά το καλό είναι ότι περνάω περισσότερη ώρα στο γήπεδο και έτσι ξεχνιέμαι και ευχαριστιέμαι περισσότερο το μπάσκετ. Με βοήθησε και η Εθνική ομάδα στο να πάω στο εξωτερικό.

Ρίσκαρα πολύ. Ήθελα να ρισκάρω, γιατί φέτος δεν πήγα πουθενά διακοπές. Είδα το παιχνίδι του Γιάννη Αντετοκούνμπο κι έκανα ειδική προπόνηση να βελτιώσει το σουτ του, ώστε να τον βοηθήσω ουσιαστικά και να μαρκάρω τα 5άρια στην άμυνα.

Ο Γιάννης είναι φίλος μου και μ’ έχει βοηθήσει πάρα πολύ με συμβουλές και εντός και εκτός γηπέδου. Τα πόνταρα όλα στην Εθνική, ήθελα να πάρουμε κάποιο μετάλλιο. Είχα πολλές προτάσεις τις οποίες τις απέρριψα, κάτι που δε μετανιώνω. Ήθελα κάτι το ξεχωριστό, δηλαδή να δοκιμάσω στο ΝΒΑ και θα το «κυνηγήσω» τα επόμενα χρόνια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Δημήτρης Αγραβάνης