Μπαρτσελόνα: Δεύτερο υψηλότερο το φετινό μπάτζετ στην Ιστορία των «μπλαουγκράνα» - Ποια χρονιά «έσπασαν» τα ρεκόρ;

Σημαντικά αυξημένο, κατά 27% θα είναι σε σχέση με πέρυσι το εφετινό μπάτζετ της Μπαρτσελόνα. Αυτό αποκάλυψε την Πέμπτη η ιστοσελίδα “2Playbook”, που ειδικεύεται σε ειδικές αναλύσεις αθλητικών ομάδων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν το μισθολόγιο των “μπλαουγκράνα” για την αγωνιστική περίοδο 2022/23 θα φτάσει (με την εφορία) τα 656 εκατ. ευρώ. Θα σημειώσει έτσι άνοδο 138 εκατ. ευρώ σε σχέση με την περυσινή περίοδο (518 εκατ. ευρώ).

Μάλιστα, το μπάτζετ της εφετινής σεζόν θα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στην ιστορία της Μπαρτσελόνα, καθώς μόνο στην αγωνιστική περίοδο 2018/19 το κόστος της ομάδας ήταν υψηλότερο, φτάνοντας τα 671 εκατ. ευρώ.

Ο προϋπολογισμός που έχει προετοιμάσει η διοίκηση του καταλανικού κλαμπ και θα φέρει προς ψήφιση στην Γενική Συνέλευση των μελών στις 7 Οκτωβρίου, περιλαμβάνει συνολικά έξοδα για όλο τον οργανισμό που θα φτάσουν τα 981 εκατ. ευρώ (με τους φόρους) και έσοδα 1,255 δις ευρώ, κλείνοντας με θετικό πρόσημο για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
loading...