Ο Νεϊμάρ έστειλε ευχαριστήριο μήνυμα στον ακροδεξιό πρόεδρο της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρο, για την επίσκεψή του στο ίδρυμα που ίδρυσε.

Ο Νεϊμάρ, χαιρέτισε την επίσκεψη του προέδρου, Ζαΐχ Μπολσονάρο σε ένα κέντρο για παιδιά που ίδρυσε ο ίδιος στο Σάο Πάολο. Μία καθόλου τυχαία κίνηση αφού έγινε τέσσερις ημέρες πριν από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Βραζιλία.

Το βίντεο-μήνυμα του αρχηγού της εθνικής Βραζιλίας, για τον Μπολσονάρο, ο οποίος διεκδικεί την επανεκλογή του, αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον υπουργό Επικοινωνιών, Φάμπιο Φάρια, και τον γιο του προέδρου, γερουσιαστή Φλάβιο Μπολσονάρο.

«Σας ευχαριστώ για την λαμπρή επίσκεψή σας. Θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί. Αλλά δυστυχώς είμαι μακριά. Ελπίζω να απολαύσατε αυτήν την επίσκεψη στο Ιδρυμα, τον πιο όμορφο στόχο που επιδιώκω στην ζωή. Είμαι πολύ χαρούμενος που είστε εδώ», είπε ο Νεϊμάρ στο μήνυμα του. Έστειλε, δε, ένα φιλί με την χαρακτηριστική κίνηση του χεριού.

Το Ιδρυμα Νeymar Jr, είναι ένα συγκρότημα 8.400 τετραγωνικών μέτρων που υποδέχεται καθημερινά 3.000 παιδιά στην Πράια Γκράντε, μια μειονεκτούσα κοινότητα στην πολιτεία του Σάο Πάολο. Να θυμίσουμε πως εκεί έζησε τα παιδικά του χρόνια ο άσος της Παρί.

Η προηγούμενη συνάντηση Νεϊμάρ-Μπολσονάρο

Συνοδευόμενος από δύο πρώην υπουργούς, τον Ταρσίσιο Γκόμες Ντε Φρέϊτας, υποψήφιο για την θέση του κυβερνήτη του Σάο Πάολο, και τον Μάρκος Πόντε, ο οποίος είναι υποψήφιος για την Γερουσία, ο Μπολσονάρο συνομίλησε με νέους. Τους κάλεσε να «σεβασθούν» τους γονείς και τους δασκάλους τους. Στην συνέχεια, γευμάτισε μαζί τους στην τραπεζαρία, σύμφωνα με βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα από το Ιδρυμα.

Ο Νεϊμάρ και ο Μπολσονάρο, συναντήθηκαν τουλάχιστον μία φορά, το 2019, κατά την διάρκεια του Κόπα Αμέρικα. Πριν από έναν μήνα, ο πρόεδρος της Βραζιλίας, δημοσίευσε μια φωτογραφία του με μια μπάλα που φέρεται να του έδωσε ο διάσημος συμπατριώτης του.

Η φανέλα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, στα πράσινα και κίτρινα χρώματα της εθνικής σημαίας, είναι το έμβλημα που φορούν οι υποστηρικτές του ακροδεξιού προέδρου κατά την διάρκεια διαμαρτυριών και συγκεντρώσεων υποστήριξης.

Ο Νεϊμάρ, ο οποίος είναι υπερβολικά δημοφιλής στην χώρα όπου «βασιλεύει» το ποδόσφαιρο, δεν έχει συμμετάσχει με κανέναν τρόπο στην προεκλογική εκστρατεία. Ομως, ο υπουργός Επικοινωνίας, Φάμπιο Φαρία, πρόσθεσε στην δημοσίευση του βίντεο:

«Ολα στα κίτρινα και πράσινα, με την φανέλα της “σελεσάο” να ψηφίσουμε τον αρχηγό μας την επόμενη Κυριακή».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!