Ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν μετά τα όσα γράφονται για τον ίδιο.

Με στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται αύριο (30/9) τη Λεβερκούζεν. Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν εκτός από τη διαχείριση της ομάδας είχε να αντιμετωπίσει και τα άσχημα λόγια προς το πρόσωπό του.

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου τόνισε πως επηρεάστηκε συναισθηματικά, όμως ανέφερε πως δεν είναι υπεύθυνος για τα πάντα, χωρίς να θέλει να αποφύγει τις ευθύνες της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιούλιαν Νάγκελσμαν:

«Το να πω ότι δεν επηρεάστηκα συναισθηματικά αυτές τις δύο εβδομάδες θα ήταν ψέμα. Υπήρχαν πράγματα που βγήκαν στην επικαιρότητα μετά το ματς με τη Χόφενχαϊμ. Το όνομά μου αναφέρθηκε πολλές φορές τις τελευταίες εβδομάδες. Πιστεύω ότι επενδύω πολλά στην δουλειά μου.

Δεν είμαι υπεύθυνος για τα πάντα, αλλά δεν αποφεύγω την ευθύνη. Δεν έχω αμφιβολία ότι μπορώ να προσφέρω πράγματα και να κάνω τις απαραίτητες αλλαγές, ώστε να βοηθήσω να είμαστε επιτυχημένοι ξανά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!