Ο Αντόνιο Κόντε σχολίασε τα σενάρια που έχουν αναπτυχθεί και τα οποία τον θέλουν να είναι υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους.

Για το σενάριο να αντικαταστήσει στον πάγκο της Γιουβέντους τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μίλησε ο Αντόνιο Κόντε.

Πολύ καιρό τώρα κυκλοφορεί το σενάριο που θέλει τον Αλέγκρι να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου λόγω της πολύ κακής εκκίνησης που έχει κάνει η Γιουβέντους.

Ο Ιταλός προπονητής δεν δείχνει να είναι ικανοποιημένος από τις φήμες και θεωρεί πως προσβάλλουν τόσο τον ίδιο όσο και τον συνάδελφό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντόνιο Κόντε:

«Είναι απίστευτο. Σε αυτή την περίοδο είναι προσβλητικό για τον προπονητή που εργάζεται στη Γιουβέντους, αλλά και για εμένα που δουλεύω στην Τότεναμ. Μόλις άρχισε η σεζόν.

Πολλές φορές έχω μιλήσει γι’ αυτό το ζήτημα και πάντα έλεγα ότι απολαμβάνω τον χρόνο μου στην Τότεναμ. Έχουμε ολόκληρη τη σεζόν να βρούμε την καλύτερη λύση για το κλαμπ. Απολαμβάνω τον χρόνο μου στην ομάδα». 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!