Ο Αλεξέι Σβεντ έδωσε συνέντευξη στο «sport-express.ru» και μίλησε για τους πρώην προπονητές του, Γιώργο Μπαρτζώκα και Δημήτρη Ιτούδη.

Ως έναν από τους καλύτερους προπονητές που είχε στην καριέρα του, εμφάνισε τον Γιώργο Μπαρτζώκα ο Αλεξέι Σβεντ. Δεν συνέβη ωστόσο το ίδιο με τον Δημήτρη Ιτούδη…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλεξέι Σβεντ στο «sport-express.ru»:

«Μου άρεσε πολύ η δουλειά που έκανα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός προπονητής, εξαιρετικός ψυχολόγος, ενώ πολύ καλός προπονητής είναι και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Αν και ο τελευταίος έκανε πολύ σκληρές προπονήσεις. Αυτούς τους τρεις ξεχωρίζω για κορυφαίους προπονητές που έχω συνεργαστεί. 

Δεν ήξερα πως ο Ντέιβιντ Μπλατ ήταν κοντά στο να υπογράψει στην Χίμκι. Αλλά, είμαι χαρούμενος που συνεργάστηκα με τον Μπαρτζώκα. Μου άρεσε αυτή η συνεργασία. ρ

Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στους Εμίλ Ραΐκοβιτς και Δημήτρη Ιτούδη. Πρόκειται για δύο διαφορετικές προσωπικότητες. Ο Εμίλ επικοινωνεί περισσότερο με τους παίκτες, δίνει ελευθερίες και κάνει φίλους. Μπορείς να τον προσεγγίσεις εύκολα, να τους πει τη γνώμη σου και να συζητήσεις διάφορα. Ο Ιτούδης είναι διαφορετικός. Έχει τη δική του άποψη και δεν τον προσεγγίζεις εύκολα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!