Ο Λόνζο Μπολ μίλησε για τον σοβαρότατο τραυματισμό του που δεν τον αφήνει ούτε να τρέξει ούτε να πηδήξει χωρίς να πονάει.

Ο πόιντ γκαρντ των Σικάγο Μπουλς, Λόνζο Μπολ, επιβεβαίωσε στους εκπροσώπους του Τύπου ότι θα υποβληθεί σε δεύτερη επέμβαση στο γόνατό του. Κι αυτό επειδή, παρά το ότι ακολούθησε το καλοκαίρι πρόγραμμα αποθεραπείας, συνεχίζει να μην μπορεί να τρέξει ή να πηδήξει χωρίς πόνο.

Ο Μπολ πρόκειται να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο την Τετάρτη (28/9) στο Λος Άντζελες.

«Κυριολεκτικά, δεν μπορώ να τρέξω. Δεν μπορώ να τρέξω ή να πηδήξω», είπε ο Μπολ, συνεχίζοντας: «Υπάρχει ένα εύρος από 30 έως 60 μοίρες όταν το γόνατό μου είναι λυγισμένο. Δεν έχω δύναμη και δεν μπορώ να πιάσω τον εαυτό μου. Μέχρι να μπορέσω να κάνω αυτά τα πράγματα δεν μπορώ να παίξω.

Έκανα αποθεραπεία, βελτιωνόταν. Αλλά δεν ήταν σε σημείο που θα μπορούσα να βγω εκεί έξω και να τρέξω με πλήρη ταχύτητα ή να πηδήξω. Οπότε η χειρουργική επέμβαση είναι το επόμενο βήμα».

Ο Μπαλ υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο ίδιο γόνατο στις 28 Ιανουαρίου και δεν επέστρεψε για το υπόλοιπο της σεζόν. Οκτώ μήνες αργότερα, θα έπρεπε να είχε πάρει τον δρόμο της επιστροφής του στο παρκέ. Ωστόσο, αντ’ αυτού δεν μπορεί να ανέβει τις σκάλες χωρίς πόνο.

Το Σικάγο γνωστοποίησε ότι θα επανεκτιμήσει την κατάσταση του Μπολ σε τέσσερις έως έξι εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ απίθανο να είναι έτοιμος στην έναρξη της νέα σεζόν, η οποία ανοίγει αυλαία για τους Μπουλς στις 19 Οκτωβρίου, απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!