Με ένα ισχυρό μήνυμα στη φανέλα θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ του Κατάρ η Εθνική ομάδα της Δανίας.

H Εθνική ομάδα της Δανίας σε συνεργασία με την εταιρία που την ντύνει διαμαρτύρεται κατά του Κατάρ, μέσα από τον σχεδιασμό της εμφάνισής της. Η ομοσπονδία σε συνεργασία με την εταιρεία ένδυσης «Hummel», έβγαλε προς τα έξω τρεις μονόχρωμες εμφανίσεις για να αγωνιστεί στο Μουντιάλ. Μία κόκκινη, μία άσπρη και μία μαύρη.

«Με τη φανέλα της Δανίας, θέλουμε να στείλουμε διττό μήνυμα. Δεν είναι εμπνευσμένη μόνο από το Euro του 1992, αλλά και μία διαμαρτυρία κατά του Κατάρ για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Γι’ αυτό οι λεπτομέρειες της εμφάνισης δεν είναι εμφανείς. Δεν θέλουμε να είμαστε ορατοί σε ένα τουρνουά που έχει κοστίσει χιλιάδες ζωές. Στηρίζουμε την εθνική Δανίας, αλλά δεν στηρίζουμε και το Κατάρ».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αρκετοί πρώην και νυν ποδοσφαιριστές έχουν αποκαλύψει ότι θα μποϊκοτάρουν τη διοργάνωση. Ο Φίλιπ Λαμ και ο Ερίκ Καντονά έχουν μιλήσει ανοιχτά για τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη hummel Sport (@hummelsport)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!