Ο Τόμας Μίλερ μίλησε για την ισοπαλία με την Αγγλία και την παρουσία της Γερμανίας στο Nations League δίνοντας κατάλληλες απαντήσεις.

Ο Γερμανός επιθετικός Τόμας Μίλερ δήλωσε ότι η ισοπαλία (3-3) με την Αγγλία στο Nations League τη Δευτέρα θα έχει μικρό αντίκτυπο στο ηθικό της ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Γερμανία προηγήθηκε 2-0 με τους Γκουντογκάν και Χάβερτζ. Ωστόσο, δέχτηκε τρία τέρματα σε διάστημα 12 λεπτών για να δώσει στην Αγγλία το προβάδισμα πριν ο Χάβερτζ εκμεταλευτεί το λάθος του τερματοφύλακα Νικ Πόουπ και ισοφαρίσει στο τελικό 3-3. 

Η ισοπαλία ολοκλήρωσε μια απογοητευτική πορεία στο Nations League για τη Γερμανία. Πορεία, που τελείωσε με μία νίκη σε έξι παιχνίδια.

«Το σημερινό παιχνίδι δεν είναι σχετικό με τις προοπτικές μας», είπε ο Μίλερ στους δημοσιογράφους.

«Είμαστε εκεί για να επικεντρωθούμε πλήρως στο να διασκεδάσουμε και να διατηρήσουμε την επιθυμία και τη συνοχή. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο Παγκόσμιο Κύπελλο και θα επιβεβαιώσουμε τη φήμη της Γερμανίας ως ομάδα που διαπρέπει σε μεγάλα τουρνουά.

»Ίσως θα υπάρξει κριτική απ’ έξω, μπορεί και όχι, δεν ξέρω. Δεν εξαρτάται από εμένα, αλλά πραγματικά δεν με νοιάζει τι γράφεται απ’ έξω.

»Θα βάλουμε τους εαυτούς μας σε καλή θέση για το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα δώσουμε τα πάντα και θα δούμε τι θα επιτύχουμε όσον αφορά στα αθλητικά αποτελέσματα».

Η Γερμανία, που αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στον πρώτο γύρο, βρίσκεται στον 5ο όμιλο του Κατάρ μαζί με την Ισπανία, την Κόστα Ρίκα και την Ιαπωνία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!