Η Ίντερ έχει ακόμα έναν πονοκέφαλο αφού ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς φαίνεται πως θα μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες.

Εκτός δράσης γι΄ αρκετές εβδομάδες αναμένεται να μείνει ο διεθνής Κροάτης μέσος της Ίντερ, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς. Ο «Μπρόζο» μερική ρήξη στο μυ, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (26/09) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Ο 29χρονος, ο οποίος έχει πετύχει 7 γκολ σε 76 ματς με την «Χρβάτσκα», τραυματίστηκε στο 18ο λεπτό της εκτός έδρας νίκης (3-1) επί της Αυστρίας, το βράδυ της Κυριακής (25/09) στο «Ερνστ Χάπελ» της Βιένης, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Nations League.

Η Κροατία με το «τρίποντο» που πήρε εξασφάλισε την πρώτη θέση του 1ου ομίλου της League A (13 βαθμούς σε 6 αγώνες). Έτσι, πλέον, θα επικεντρωθεί στην προετοιμασία της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Εκεί, θα κάνει πρεμιέρα στις 23/11 απέναντι στο Μαρόκο. Ο Μπρόζοβιτς μετρά 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα της Ίντερ την τρέχουσα περίοδο, έχοντας σκοράρει 2 φορές. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!