Στην Ιταλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Αγραβάνης, καθώς η απόκτησή του ανακοινώθηκε από τη Νάπολι.

Οριστικά παίκτης της Νάπολι είναι ο Δημήτρης Αγραβάνης, καθώς η απόκτησή του ανακοινώθηκε από τον ιταλικό σύλλογο.

Ο ύψους 2.08 άσος αγωνιζόταν τα τελευταία τρία χρόνια στον Προμηθέα ενώ το καλοκαίρι αγωνίστηκε στο EuroBasket με τηΝ Εθνική ομάδα.

Πέρσι o Αγραβάνης σημείωσε 13.7 πόντους και 6.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στη regular season έχοντας 14.5 πόντους και 5.3 ριμπάουντ στα playoffs με τη φανέλα του Προμηθέα. Όρος στο συμβόλαιό του είναι πως θα μπορεί να αποχωρήσει από τη Νάπολι για ομάδα της EuroLeague ή του EuroCup αν προκύψει πρόταση στο μεσοδιάστημα.

O Αθλητικός Διευθυντής της Νάπολι, Αλεσάντρο Μπολονέζι ανέφερε έπειτα από την επισημοποίηση της συμφωνίας: «Λαμβάνοντας υπόψη τον σοβαρό τραυματισμό και το μεγάλο διάστημα αποθεραπείας του Εμιτ Γουίλιαμς, αποφασίσαμε να κινηθούμε στην αγορά και να υπογράψουμε έναν παίκτη με ευρωπαϊκή εμπειρία όπως ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος μπορεί να μας δώσει μεγάλη δύναμη στο ξεκίνημα της σεζόν. Αναμένουμε την πλήρη ανάρρωση του Γουίλιαμς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!