Ο Λιονέλ Μέσι και η Παρί Σεν Ζερμέν καλούνται να αγωνιστούν 8 φορές μέσα στον επόμενο μήνα σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να έχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα τον Οκτώβριο γεγονός που ανησύχησε τον Λιονέλ Μέσι. Η ομάδα της Γαλλίας έχει ρίξει το βάρος της στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ (όπως κάθε χρόνο) χωρίς φυσικά να αμελεί και τις εγχώριες διοργανώσεις.

Στα πλαίσια του φιλικού με την Ονδούρα, ο Αργεντίνος σταρ μίλησε για το δύσκολο πρόγραμμα της Παρί και των υπόλοιπων ευρωπαϊκών ομάδων, που αυξάνει τις πιθανότητες κάποιου τραυματισμού σε παίκτες που θα λάβουν μέρος στο Μουντιάλ.

«Είναι περίπλοκο λόγω των πολλών αγώνων και του ελάχιστου χρόνου ξεκούρασης. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το Μουντιάλ ή να σηκώσουμε το πόδι από το γκάζι γιατί τα χειρότερα μπορεί να συμβούν. Εάν κάτι πρόκειται να συμβεί, θα συμβεί αλλά εύχομαι να μην πάθει κανείς τίποτα για να συνεχίσουμε δυνατά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Λιονέλ Μέσι