Ο Χάρι Μαγκουάιρ απάντησε στην κριτική που δέχεται για την κακή φόρμα που βρίσκεται τον τελευταίο καιρό, λέγοντας ότι γίνεται για τα κλικς λόγω της αρχηγίας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ επέστρεψε ξανά στο προσκήνιο. Και όχι για καλό λόγο όπως καλά φαντάζεστε. Η Εθνική Αγγλίας ηττήθηκε από την Ιταλία για το Nations League και πολλοί άρχισαν κριτικάρουν την ομάδα αλλά κυρίως τον Χάρι Μαγκουάιρ.

Πολλοί αναρωτήθηκαν πως ήταν βασικός κι αναντικατάστατος, παρότι έχει καιρό να αγωνιστεί ως βασικός με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ επεσήμαναν ότι τη φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει βασικός σε τέσσερα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Άγγλος στόπερ και αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» υπερασπίστηκε τον εαυτό του μιλώντας στο talksport:

«Δεν ξέρω τι λέγεται για τη φόρμα μου, πραγματικά δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικά με αυτό. Bγήκα από την ενδεκάδα μετά από τρία θετικά παιχνίδια με την Αγγλία. Το καλοκαίρι και μετά από μια καλή προετοιμασία, ένιωσα πολύ καλά. Προφανώς, ο προπονητής αποφάσισε να με αφήσει εκτός για ένα παιχνίδι και η ομάδα από τότε κερδίζει.

Δουλεύω σκληρά στον αγωνιστικό χώρο για να βεβαιωθώ ότι είμαι έτοιμος όταν έρθει η ευκαιρία μου. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να κάνω για να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα. Δεν επικεντρώνομαι σε κανέναν άλλον και σε αυτά που λέγονται. Όλοι θέλουν να φτιάξουν μια ιστορία επειδή είμαι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ….

Γι’ αυτό το λόγο το κάνουν, τους αρέσουν τα… κλικς και άλλα πράγματα σχετικά με αυτό. Αλλά εγώ πήγα στο Euro μετά από έναν τραυματισμό οκτώ εβδομάδων. Δεν έπαιξα μόνο σε ένα παιχνίδι και μπήκα στην ομάδα του τουρνουά. Όσον αφορά την πιθανή «σκουριά» είμαι βέβαιος ότι δεν θα συμβεί…».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!