Η UEFA όπως ήταν αναμενόμενο τιμώρησε με... καμπάνες τις Μαρσέιγ και Νις με κεκλεισμένων των θυρών αγωνιστικές.

Βαρύς ήταν ο «πέλεκυς» της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA προς τις Μαρσέιγ και Νις για τα σοβαρά επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί τους στους τελευταίους ευρωπαϊκούς αγώνες τους με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την Κολωνία, σε Champions League και Europa Conference League αντίστοιχα.

Το πειθαρχικό όργανο της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας, τιμώρησε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και τους δύο γαλλικούς συλλόγους.

Η Μαρσέιγ θα να παίξει κεκλεισμένων των θυρών το επόμενο εντός έδρας ευρωπαϊκό της παιχνίδι κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, καθότι ο γαλλικός σύλλογος ήταν πολλαπλώς υπότροπος και είχε τιμωρηθεί πέρυσι με μερικό κλείσιμο του γηπέδου για τα επεισόδια των οπαδών της στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Η Νις θα παίξει χωρίς οπαδούς την προσεχή αναμέτρηση με την Σλοβάτσκο για τους ομίλους του Europa Conference League.

Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης θα πληρώσει πρόστιμο 45.000 ευρώ και δεν θα έχει το δικαίωμα να πάρει εισιτήρια στο επόμενο εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι της, ενώ στο επόμενο εντός θα έχει 1.000 άδεια καθίσματα σε ένα από τα πέταλα του γηπέδου της.

Τέλος, η Κολωνία, θα πληρώσει πρόστιμο 100.000 ευρώ. Θα της απαγορευτεί, δε, να πάρει εισιτήρια στα επόμενα δύο εκτός έδρας ευρωπαϊκά της παιχνίδια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
loading...