Ο Προμηθέας Πατρών δέχτηκε επίθεση από χάκερς καθώς παραβίασαν το λογισμικό και εμφανίστηκε η φωτογραφία του Κεμάλ Ατατούρκ με απειλητικό μήνυμα.

Επίθεση από χάκερς δέχθηκε ο Προμηθέας Πατρών.

Αντί για την κανονική σελίδα της Πατρινής ομάδας εμφανιζόταν μια φωτογραφία του Κεμάλ Ατατούρκ με μια τουρκική σημαία και ένα απειλητικό μήνυμα:

«Χακαρισμένο από τον κανένα… Ρίξτε μία ματιά στην ιστορία, τι συνέβη σε αυτούς που επαναστάτησαν κατά των Τούρκων». 

Προμηθέας: «Αντεθνικά και προσβλητικά συνθήματα, έχουν επιληφθεί οι αρμόδιοι»

Η απάντηση του Προμηθέα ήταν άμεση καθώς με ανάρτησή του στο Twitter ενημέρωσε το κοινό για το πρόβλημα που υπάρχει που πλέον έχει αποκατασταθεί.

«Η ιστοσελίδα του Προμηθέα Πάτρας δέχθηκε σήμερα επίθεση από χάκερς, οι οποίοι έχουν αναρτήσει αντεθνικά και προσβλητικά για την Ελλάδα συνθήματα. Ήδη έχουν επιληφθεί του θέματος οι αρμόδιοι, ενώ οι τεχνικοί μας καταβάλλουν προσπάθειες για να την επαναφέρουν σε κανονική λειτουργία».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Προμηθέας Πάτρας Προμηθέας Πάτρας

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

loading...