Σε μια απολαυστική διήγηση της περίφημης αγκαλιάς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο προχώρησε ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο.

Η αγκαλιά του Τζιανμάρκο Ποτζέκο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο αμέσως μετά από τη νίκη της Ιταλίας επί της Σερβίας στη φάση των “16” του EuroBasket 2022 έγινε άμεσα viral. Και τι δεν έχει ειπωθεί γι’ αυτό το στιγμιότυπο και αυτή την αγκαλιά.

Παρόλο που έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε, το στιγμιότυπο αυτό επανήλθε στην επικαιρότητα. Ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο έδωσε το παρών σε μία εκδήλωση, ρωτήθηκε για τη συγκεκριμένη στιγμή και αποκάλυψε ακριβώς τι ειπώθηκε μεταξύ τους:

«Είχα μόλις αποβληθεί από το ματς, πριν από λίγα λεπτά και καθώς έφευγα είδα τον αδελφό του Γιάννη. Έκλαιγα. Νομίζω ήξερε πως περνούσα ένα πολύ άσχημο τέταρτο.

Όταν βγήκα από τα αποδυτήρια και μόλις το ματς είχε τελειώσει, με βλέπει και μου χαμογελάει. Εκείνη την ώρα άρχισα να τρέχω. Τον είδα πολύ αυστηρό, αλλά μετά γέλασε και στη συνέχεια τον φίλησα και τον αγκάλιασα. Ύστερα του είπα ‘σε αγαπώ’ και μετά στα ελληνικά, δεν το κατάλαβα ακριβώς, αλλά μου απάντησε άντε γ@@@».

Φυσικά η συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε τους παρευρισκόμενους να «πέσουν κάτω» από τα γέλια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!