Επίθεση προς τους ανθρώπους του Άρη εξαπέλυσε μιλώντας σε σουηδική εφημερίδα ο Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν αποχώρησε από τον Άρη τον Ιούλιο και υπέγραψε συμβόλαιο με τη Μακάμπι Χάιφα, αλλά ενόψει της επιστροφής του στην εθνική Σουηδίας έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Aftonbladet και αναφέρθηκε στους Θεσσαλονικείς και σε όσα έγιναν πριν τα περσινά Χριστούγεννα, κάνοντας σύγκριση και με τις συνθήκες που επικρατούν στη νέα του ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ανέφερε:

«Ενημέρωσα το σύλλογο ότι θα πάμε στο νοσοκομείο για να αρχίσει ο τοκετός. Δεν υπήρχαν προβλήματα με την ομάδα, μου ζήτησαν να τους ενημερώσω όταν γεννηθεί το παιδί. Την επόμενη μέρα, στις 5 το πρωί, η σύζυγός μου υποβλήθηκε σε καισαρική και υπήρξαν ορισμένες επιπλοκές, όμως όλα πήγαν καλά στο τέλος.

Δύο ώρες αργότερα, ενημέρωσα το σύλλογο ότι γεννήθηκε η κόρη μου. Τότε περιμένεις «συγχαρητήρια, πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι». Όμως αντ’ αυτού άκουσα «συγχαρητήρια, στις 7 αύριο φεύγει το αεροπλάνο για την Κρήτη. Πρέπει να παίξεις». Ήμουν τελείως μπερδεμένος και τους είπα ότι δεν μπορώ.

Δεν έτρωγα σωστά πριν από τον αγώνα, επειδή ήμουν στο νοσοκομείο και με χρειαζόταν το κορίτσι μου. Ήταν ολομόναχη σε μία ξένη χώρα. Μετά ανέβηκαν οι τόνοι από το σύλλογο. «ΟΚ, μείνε σπίτι». Δύο μέρες αργότερα έλαβα ένα email ότι δέχθηκα πρόστιμο 20.000 ευρώ επειδή δεν εμφανίστηκα στον αγώνα. Αντιδράσαμε με τον ατζέντη μου και δικαιωθήκαμε, οπότε δεν χρειάστηκε να πληρώσω».

Το καλοκαίρι γεννήθηκε το δεύτερο παιδί του και σχολίασε:

«Στο Ισραήλ έγινε το ακριβώς αντίθετο. Μου έδωσαν δύο εβδομάδες ρεπό μετά τη γέννηση. Το πρόστιμο του Άρη δείχνει το πόσο άσχημα μου συμπεριφέρθηκαν. Ήξερα ότι θα με γ…αν. Ήθελαν να με ξεφορτωθούν με κάθε κόστος».

Για την αλλαγή που έγινε στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, επειδή ένιωσε αδιαθεσία ανέφερε:

«Λένε ότι οφείλονται σε υποκείμενο άγχος. Μπορώ να το καταλάβω, γιατί ήμουν πολύ πιεσμένος στην Ελλάδα. Δεν έπαιρνα το μισθό μου στην ώρα μου και υπήρχαν πολλά άλλα πράγματα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
loading...