Ο Κώστας Μανωλάς αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό με μήνυμά του στο Instagram ξεκαθαρίζοντας πως δεν τέθηκε θέμα χρημάτων ενώ επεσήμανε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι πάντα στην καρδιά του.

Ο Κώστας Μανωλάς αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Σάρτζα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό με μήνυμά του στο Instagram στο οποίο τονίζει πως θα είναι πάντα η αγαπημένη του ομάδα, ξεκαθαρίζει πως δεν αποχώρησε για τα χρήματα ενώ λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Χρήστο Θέο, Χρήστο Μουρίκη και σε όλους τους φυσικοθεραπευτές της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Κώστας Μανωλάς:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες, τους προπονητές, τους φροντιστές και όλους μέσα στο Ρέντη! Θέλω να πω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο γιατρό κ. Χρήστο Θέο, τον Χρήστο τον Μουρίκη και τους φυσιοθεραπευτές που με βοήθησαν να επανέλθω γιατί πέρσι πέρασα μια δύσκολη στιγμή!!

Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελα, δεν πάνε πάντα στη ζωή. Κατάλαβα και ένιωσα ότι δεν ήμουν αναγκαίος στην ομάδα και αποφάσισα να φύγω. Δεν υπήρχε ποτέ θέμα χρημάτων!!

Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού για όλη την στήριξή του. Θα τον έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου όπως και την αγαπημένη μου ομάδα!! Ζήτω ο Ολυμπιακός!!»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!