Η ΚΑΕ Άρης συμφώνησε και με τον Βίκτορ Σανικίντζε για τη διευθέτηση της οφειλής απέναντί του κι έτσι ολοκληρώθηκε η διαδικασία άρσης όλων των ban.

Μετά τις συμφωνίες με τους Ντέβιν Μαρμπλ, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους απέμενε μία ακόμη για να «τελειώσει» ο Άρης και τυπικά με το θέμα των ban. Η τελευταία υπόθεση ήταν αυτή του Βίκτορ Σανικίτζε η οποία και διευθετήθηκε. Πλέον, ο Άρης δεν έχει κάποια άλλη εκκρεμότητα και μπορεί να προχωρήσει κανονικά στην έκδοση δελτίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τους τέσσερις πρώην αθλητές της ομάδας οι οποίοι είχαν επιβάλλει ban από τη FIBA. Ο λόγος για τους Βίκτορ Σανικίτε, Ντέβιν Μαρμπλ, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.

Οι συμφωνίες με τους άνωθεν έγιναν από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ χωρίς να χρειαστεί μεσολάβηση της FIBA. Ενημερώνουμε ότι στην περίπτωση του Μαρμπλ υπάρχει εξόφληση, ενώ η υπόθεση του Σανικίτζε διευθετήθηκε οριστικά, κάτι που έχει γίνει ήδη στην περίπτωση του Μάικλ Τζένκινς, η οποία ήταν η πιο «επίπονη» οικονομικά για την ομάδα μας. Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ διευθετεί (σε καθημερινή βάση) τις σημαντικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και πρώτος στόχος παραμένει η οικονομική εξυγίανση της εταιρείας, σε μία πολύ δύσκολη, οικονομικά, εποχή».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!