Ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα θέλησε να ζητήσει συγγνώμη στους ανθρώπους και τους οπαδούς της Ίντερ για το ανεπιτυχές πέρασμά του από τους «νερατζούρι».

Ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα δεν είχε περάσει τις καλύτερες μέρες του στην Ίντερ. Γι’ αυτό το λόγο θέλησε να απολογηθεί για το ανεπιτυχές πέρασμά του από τους «νερατζούρι». Μην ξεχνάμε πως πέτυχε μόλις δύο γκολ και συνολικά δεν κατάφερε να προσφέρει…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκαμπριέλ Μπατιστούτα:

«Χρωστάω μια συγγνώμη στην Ίντερ. Ήταν μια ομάδα που με ήθελε πολλές φορές, υπήρχε μια αλληλοεκτίμηση. Εκτιμούσα πολύ τον Μοράτι, μου άρεσε ο χαρακτήρας του. Τελικά οι δρόμοι μας συναντήθηκαν αλλά δεν κατάφερα να κάνω τίποτα. Ήταν μία από τις αποτυχίες μου. Δεν έβαλα γκολ, αλλά τουλάχιστον βοήθησα αρκετά την Ιντερ για να αποκτήσει τον Λαουτάρο. Επικοινώνησαν μαζί του, τους είπα τη γνώμη μου, εκεί ηρέμησα», είπε αρχικά και συνέχισε: «Ο Λαουτάρο κάνει στην Ιντερ αυτό που θα ήθελα να κάνω εγώ. Τραυματίστηκα μετά από μια κόντρα με τον Εμρέ, είχα εκνευριστεί πολύ γιατί ήταν ο… μισός σε σχέση με μένα. Εκεί, δυστυχώς, έλαβε τέλος η καριέρα μου στην Ιταλία».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!