Ο Άρης έχει στα χέρια του δύο προτάσεις για τον Ντάνιελ Μαντσίνι και καλείται να αποφασίσει πως θα κινηθεί.

Ξαφνικό πρόβλημα έχει προκύψει στις τάξεις του Άρη με τον Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο έμπειρος παίκτης των «κιτρινόμαυρων» αποτελεί σημαντικό «γρανάζι» στη μηχανή του Άρη όμως πολύ πιθανή μοιάζει η αποχώρησή του από την ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα ομάδα από το Ντουμπάι φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση για τον Ντάνιελ Μαντσίνι, με το ρεπορτάζ να κάνει λόγο για μεγάλο συμβόλαιο στον Αργεντινό εξτρέμ του Άρη. Ακόμα επίσημη πρόταση αναμένεται να καταθέσει και η Κοπεγχάγη. Η πλευρά της ομάδας και του παίκτη είναι σε διαρκή επικοινωνία ώστε να αποφασίσουν πως θα προχωρήσουν. Ο παίκτης μοιάζει να είναι θετικός σε μία ενδεχόμενη μετακίνησή του.

Εφόσον οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν θα πρόκειται για σημαντικό πλήγμα για τους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι δεν έχουν αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα να καλύψουν το κενό του με νέα μεταγραφή.

Ο Μαντσίνι σε 108 συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη έχει σημειώσει 11 γκολ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
loading...