Ιμπραΐμοβιτς όπως λέμε... Ρόκι, αφού ο Σουηδός σούπερ σταρ της Μίλαν προπονείται μόνος του σε καλύβα στο πλαίσιο της αποκατάστασής του.

Για την αποκατάστασή του μετά την επέμβαση στο γόνατό του, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εμπνέεται από τον Ρόκι.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, ο Σουηδός ποδοσφαιριστής επέλεξε μια καλύβα ως τόπο διεξαγωγής των προπονήσεών του, όπως ακριβώς και στο τέταρτο κεφάλαιο του έπους που είναι αφιερωμένο στον Αμερικανό ήρωα.

Ο Ίμπρα ενημερώνει συνεχώς τους οπαδούς του για τη φυσική του πρόοδο. Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!