Ο Μο Σαλάχ έκανε μια φοβερή έκπληξη σε ζευγάρι που είχε μόλις παντρευτεί στην Αίγυπτο.

Να έχει μόλις τελειώσει το μυστήριο του γάμου, να βγάζεις τις καθιερωμένες φωτογραφίες και από το… πουθενά να σου τη «σκάει» ο Μο Σαλάχ!

Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν το φανταζόταν αυτό ένα νεόνυμφο ζευγάρι στην Αίγυπτο.

Ο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ, που βρίσκεται στην Αίγυπτο για φιλικά παιχνίδια, δεν δίστασε να «μπουκάρει» στη φωτογραφία νεόνυμφων που τύχαινε να διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο με την αποστολή της εθνικής ομάδας. Ο 30χρονος άσος, που είναι λαϊκός ήρωας στην πατρίδα του, πρόσφερε μεγάλη χαρά στο ζεύγος και μια σπάνια φωτογραφία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Μο Σαλάχ Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!