Ο Ουσμάν Ντεμπελέ έκανε την αυτοκριτική του για την παρουσία και τις επιδόσεις του στη Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια.

Την αυτοκριτική του για το χρόνο που… έχασε στα πρώτα έτη της θητείας του στην Μπαρτσελόνα έκανε ο Ουσμάν Ντεμπελέ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο Radio Monte Carlo (RMC).

Ο Γάλλος επιθετικός, που έχει «αναγεννηθεί» απ’ τα μισά της περσινής σεζόν, στα χέρια του Τσάβι Ερνάντες, τόνισε πως δεν δούλευε όσο έπρεπε στα πρώτα χρόνια του στο κλαμπ. 

«Ήμουν νέος, όπως όλοι. Αλλά κατάφερα να δραπετεύσω από αυτή την κατάσταση. Ωστόσο, δεν έγιναν όλα έτσι όπως νόμιζε ο κόσμος. Από το 2017 έως το 2021 σπατάλησα τεράστιο χρόνο. Σπατάλησα πέντε χρόνια από τη ζωή μου.

Είχα πολλούς τραυματισμούς. Αν δεν δουλεύεις, θα μείνεις στάσιμος. Μου είπαν ότι θα τραυματιστώ αν δεν γίνω πιο δυνατός.

Με τον Κούμαν και τον Τσάβι έγινα καλύτερος. Από τότε δεν είχα τραυματισμούς. Νιώθω καλά στη Μπαρτσελόνα, έχω την εμπιστοσύνη όλης της ομάδας, του κλαμπ και είμαι χαρούμενος. Τώρα όλοι μιλούν για μένα με βάση αυτά που δείχνω στο χορτάρι» ανέφερε ο Ντεμπελέ, αποκαλύπτοντας ακολούθως τον μεγάλο του πόθο: 

«Προσωπικά ο στόχος μου είναι το Champions League με τη Μπαρτσελόνα. Έχουμε να το κατακτήσουμε επτά χρόνια. Το σημαντικότερο για μένα είναι να κατακτώ τίτλους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!