Η Νάπολι φαίνεται πως θα χάσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο τον Βίκτορ Όσιμεν - Τον θέλει απεγνωσμένα η Τότεναμ του Κόντε.

Ο Βίκτορ Όσιμεν είναι το νέο μεγάλο αστέρι της Νάπολι και έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, προκαλώντας το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά η μεταγραφή του μόνο εύκολη δεν είναι. Νάπολι

Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας θέλει να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο, μολονότι αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 και έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο Νιγηριανός φορ θα συναντηθεί ξανά με τον πρόεδρο του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις,  και αναμένεται να του ξεκαθαρίσει πως θέλει να φύγει τον Ιανουάριο ή στο τέλος της σεζόν, για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο διεθνής άσος τα δύο χρόνια με τους «παρτενοπέι» έχει 24 γκολ σε 51 συνολικά αναμετρήσεις.

Να σημειωθεί πως η Τότεναμ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Νιγηριανό. Ο Αντόνιο Κόντε τον γνωρίζει από το πέρασμά του στη Serie A και τον θέλει στο Λονδίνο. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!