Το οριστικό «αντίο» του στα γήπεδα ανακοίνωσε ο σπουδαίος επιθετικός Γκόραν Πάντεφ σε ηλικία 39 ετών!

Τίτλους τέλους έβαλε στη σπουδαία του καριέρα ο Γκόραν Πάντεφ. Σε συνέντευξή του στην Ιταλία (Gazzetta dello Sport), δήλωσε πως πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκόραν Πάντεφ:

«Μετά από είκοσι χρόνια… Ο μεγάλος μου γιος είναι σχεδόν 13 χρονών και τον είδα μόνο στα διαλείμματα μεταξύ του ενός πρωταθλήματος και του άλλου. Τώρα, θέλω να αφοσιωθώ στην οικογένειά μου. Θα ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο γιατί δεν ξέρω να κάνω κάτι άλλο. Όλο το καλοκαίρι δεν σκεφτόμουν το ποδόσφαιρο. Και όταν συμβαίνει αυτό, χαλαρώνεις, τρως και προπονείσαι λίγο. Δεν έχω πια στο κεφάλι μου να ξεκινήσω προπόνηση».

Ο 39χρονος πλέον Πάντεφ έπαιξε πέρσι σε Τζένοα και Πάρμα. Έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ίντερ, Σπέτσια, Ανκόνα, Λάτσιο, Νάπολι, Γαλατασαράι.

Με την Ίντερ έχει κατακτήσει το Champions League, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων αλλά και ένα πρωτάθλημα Ιταλίας, δύο κύπελλα Ιταλίας και ένα Σούπερ Καπ στη γετονική χώρα. Κύπελλο Ιταλίας έχει κατακτήσει και με τη Λάτσιο αλλά και τη Νάπολι (δύο μάλιστα). Στην Τουρκία με τη φανέλα της Γαλατά έχει ένα νταμπλ ενώ πέντε φορές έχει ψηφιστεί ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Β. Μακεδονίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!